Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor έγινε

0
11255
tzeims kafetzis survivor
Τι πραγματικά ισχύει για τον Τζειμς Καφετζή στο Survivor

Το φανατικό κοινό του Survivor περιμένει λίγη ίντριγκα όσο περνούν οι μήνες και όπως φαίνεται η πρώτη γερή δόση θα έρθει με την άφιξη του Τζέιμς Καφετζή στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα τα νέα για το Survivor 2024 εδώ

Και αν όλο αυτό τον καιρό τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν γύρω από το όνομά του και το τι θα γίνει τελικά. Αν θα μπει στο Survivor 2024 ή όχι, ο καιρός έφτασε και ο ίδιος ο παίκτης έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

Ο πρώην Survivor επέστρεψε από το Τόκιο τη Δευτέρα 29/1 και με μια νέα του ανάρτηση στο Instagram, την Τετάρτη 31/1, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει βαλίτσες.

Όπως όλα δείχνουν πετά την Τρίτη 6/2 για τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και δύο ακόμη παίκτες – έκπληξη. Θα τους δούμε δηλαδή στο επεισόδιο της Κυριακής 11/2.

Τι έγραψε όμως ο Τζέιμς στον λογαριασμό του στο Instagram:

 «Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όριά σου σωματικά και πνευματικά. Γι’ αυτό πολλές συμπεριφορές δεν είναι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν Ιλιτζαλί», ενημερώνοντας του followers του για τον επόμενο σταθμό του.

Το ποσό που του έδωσε ο Ατζουν για να μπει στο Survivor

Πάντως για το φετινό Survivor, ο Τζέιμς είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο, αφού θα λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που θα παραμένει στο ριάλιτι, με μια μεγάλη ρήτρα στην περίπτωση που τον ρίξουν στον τάκο οι συμπαίκτες του και αποχωρήσει πρόωρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε δώσει τα χέρια με τον τούρκο παραγωγό πριν από τα Χριστούγεννα. Όμως για ιατρικούς λόγους είχε αναβάλει την αναχώρησή του. Προτίμησε να ζήσει έναν μήνα στο Τόκιο παρακολοθώντας σεμινάρια για παρασκευή σούσι, περιμένοντας μέχρι να επαναλάβει τις εξετάσεις του.

Αναμένουν λοιπόν να δούμε την ομάδα στην οποία θα πάει. Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η μπλε.