Σασμός: Τέλος από τη σειρά – Ποιος ηθοποιός το ανακοίνωσε

0
1059
sasmos spoiler
Ακόμη ένας ηθοποιός που δεν θα είναι στον Σασμό του χρόνου

Ακόμη ένας ηθοποιός της αγαπημένης σειράς Σασμός που λέει οριστικό αντίο για την τρίτη σεζόν.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Alpha η επιτυχία του Σασμού είναι τέτοια που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους συντελεστές και παραγωγούς της σειράς να μην συνεχιστεί και του χρόνου.

Το concept του τρίτου κύκλου μένει να αποφασιστεί, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για prequel. Πιθανότατα θα δούμε πώς ξεκίνησε η έριδα και στη συνέχεια η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Βέβαια, εκεί είναι και ένα μεγάλο αγκάθι, καθώς οι σεναριογράφοι πρέπει να γνωρίζουν ποιος θα μείνει για τον τρίτο κύκλο και ποιος όχι.

Χθες, «έσκασε» μία βόμβα κατά τη πρεμιέρα της παράστασης «Χρυσός Δράκος» στο Σύγχρονο Θέατρο.

Η κάμερα του «Happy Day¨πέτυχε τους πρωταγωνιστές της σειράς, Δημήτρη Αλεξανδρή, Στρατή Χατζησταματίου και Στάθη Μαντζώρο.

Ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους για το μέλλον τους στη σειρά, τόσο ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης της σειράς, όσο και ο τηλεοπτικός πατέρας του, ο Παντελής – Στάθης Μαντζώρος επιβεβαίωσαν ότι θα τους δούμε και στην τρίτη σεζόν.

Ποιος αποχωρεί από τον Σασμό;

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είχε συμφωνήσει με την παραγωγή για μία σεζόν και πως ο ρόλος του θα τελειώσει στα επόμενα επεισόδια πριν πέσουν τίτλοι τέλους για το καλοκαίρι.