Σαββατοκύριακο με Σασμό: Αλλάζει μέρες προβολής

0
1315

Η σοκαριστική τραγωδία στα Τέμπη αλλάζει την ροή των προγραμμάτων των καναλιών, καθώς στη θέση των ψυχαγωγικών εκπομπών, των τηλεπαιχνιδιών και των σήριαλ προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές, που πληροφορούν το κοινό για τα νεότερα από τη φονική σύγκρουση των τρένων. Και η δημοφιλής σειρά του Alpha, Σασμός επηρεάστηκε από τις αλλαγές στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις η σειρά «Σασμός» θα προβληθεί εκτάκτως με νέα επεισόδια και καταιγιστικές εξελίξεις από:

την Παρασκευή 3 μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21:00 στον Alpha.

Όσα θα δούμε στον Σασμό τις επόμενες μέρες

Η Αιμιλία βρίσκεται σε αδιέξοδο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», ενώ ο Μαθιός βρίσκεται ακόμη κρυμμένος στη σπηλιά. Ο Λευτέρης αισθάνεται να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί με την παρουσία της Έλενας να φέρνει δυσκολίες στη ζωή του.

Αρχικά ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της στο επεισόδιο της Παρασκευής. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο Μύρο. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ Μαθιός και Βασιλική του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στη Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Παράλληλα η Αιμιλία μελετά το φάκελο του Πάνου στο επεισόδιο του Σαββάτου. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης διατάζει τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για κατάθεση, την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη. Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη, ενώ ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι του, όταν ο Αντώνης πιέζει την Αιμιλία για να πάρει μια απόφαση. Η ίδια παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη στο επεισόδιο της Κυριακής. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή.

Ποιοι εισβάλλουν στον Σασμό

Έλενα: Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερο του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Οδυσσέας: Είναι συνεργάτης του Φαρμάκη και ένα από τα «υψηλά στελέχη» του κυκλώματος, διατηρεί δεσμό με την κατά πολύ μικρότερή του Έλενα. Το ζευγάρι ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη αλλά ο Φαρμάκης καλεί τον Οδυσσέα για ένα διάστημα στην Κρήτη, εξαιτίας κάποιων «συναντήσεων» που θα γίνουν εκεί.