Απίστευτο spoiler για το Survivor 2024: Οι διάσημοι και οι μαχητές

0
1164
survivor spoiler
Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος σύμφωνα τα spoiler του Survivor

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Survivor 2024, με την παραγωγή της Acun Media να βρίσκεται λίγο πριν «κλειδώσει» τις ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων. Αυτή τη χρονιά η παραγωγή του δαιμόνιου Τούρκου Acun θα τα κάνει όλα… διαφορετικά, προκειμένου να γλιτώσει επανάληψη της χθεσινής χρονιάς, όπου χάθηκε η μπάλα με τους All Star Survivors.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, πως η επιλογή των Μαχητών συνεχίζεται, όμως το αρμόδιο τμήμα της παραγωγής βρίσκεται ένα βήμα πριν «κλειδώσει» τόσο την αρχική ομάδα που θα φύγει πρώτη για τον Άγιο Δομίνικο, όσο και τους επόμενους Μαχητές που θα μπουν ως προσθήκες.

Παράλληλα, πηγές από την παραγωγή αναφέρουν πως φέτος θέλουν οι παίκτες να μεταβούν νωρίτερα στη Δομινικανή Δημοκρατία, ώστε να υπάρχουν περίπου 10 με 15 επεισόδια καβάτζα, προτού ξεκινήσει η προβολή του ριάλιτι. Ο λόγος είναιι πως πέρυσι η παραγωγή πιέστηκε αρκετά ώστε να φέρει εις πέρας το πρότζεκτ, με τα επεισόδια να τα βλέπουμε στην κυριολεξία την… τελευταία στιγμή.

Ακόμη μία διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι το μισθολογικό κομμάτι. Ο Τούρκος παραγωγός θα μειώσει κατά πολύ τις αμοιβές, ενώ και τα δώρα δεν θα είναι του ίδιου μεγέθους. Αν αυτό βέβαια λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας για τους διασήμους που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι, μένει να το δούμε. Παράλληλα, η επιτήρηση των Survivors θα γίνει ακόμη πιο αυστηρή, σε σχέδη με πέρυσι που χάθηκε ο έλεγχος.

Τέλος, η παραγωή φέρεται να έχει μία αρχική λίστα, η οποία δεν έχει ακόμα κλειδώσει με τα ονόματα των διασήμων που θα ταξιδέψουν για να λάβουν μέρος στο Survivor.

Φυσικά, στον ρόλο του παρουσιαστή θα είναι και πάλι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος σε λίγες ημέρες επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο και τις υποχρεώσεις του από το I am Celebrity Get me out of here.