Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2023 – Πρόγνωση για Μ. Εβδομάδα

0
1388
kairos pasxa 2023 merominia
Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2023

Απρίλιος, όπως Νοέμβριος, με τον καιρό την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να είναι άστατος με καταιγίδες και χιόνια. Όμως, οι εκτιμήσεις των ειδικών δείχνουν πως ο καιρός το Πάσχα 2023 και τη Μ. Εβδομάδα θα είναι καλός!

Αν και είναι ακόμα νωρίς για να «κλειδώσουν» τα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα 2023, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, τα στοιχεία είναι υπέρ μας για εξορμήσεις στην εξοχή με καλοκαιρία. Γιατί όχι και μπάνια στη θάλασσα.

Παρακάτω θα διαβάσετε τις προγνώσεις του κ. Τάσου Αρνιακού, του κ. Κλέαρχου Μαρουσάκη και της κυρίας Ερμιόνης Κατιρτζόγλου.

Ο καιρός το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό

Για καλό καιρό με άνοδο της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Εβδομάδα μιλά ο μετεωρολόγος του Ant1, κ. Τάσος Αρνιακός. Τα στοιχεία δείχνουν πως η βελτίωση του καιρού έρχεται προς την Παρασκευή, πριν από την Κυριακή των Βαΐων και θα ακολουθήσει η εβδομάδα της Μ. Εβδομάδας με καλό καιρό. Είναι νωρίς ακόμη για πρόγνωση του καιρού ανήμερα του Πάσχα.

Ο καιρός το Πάσχα 2023 από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Αισιόδοξος και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τις καιρικές συνθήκες του Πάσχα. Όπως τόνισε, στις τελευταίες του προγνώσεις, μέχρι και Μ. Τετάρτη θα πάμε με σκαμπανεβάσματα του καιρού και πως η κακοκαιρία της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου, βοηθά στο να ανοίξει ο καιρός προς την Μ. Εβδομάδα.

Ο καιρός το Πάσχα από την Ερμιόνη Κατιρτζόγλου

Θετικά νέα και από την μετεωρολόγο της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα η Ερμιόνη Κατιρτζόγλου αναφέρει πως οι καιρικές συνθήκες την Μ. Εβδομάδα θα είναι καλές. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα τελευταία καιρικά δεδομένα. Προσθέτει, επίσης πως η θερμοκρασία θα ανέβει την εβδομάδα πριν το Άγιο Πάσχα.

Τι δείχνουν τα Μερομήνια για τον καιρό την Ανάσταση και το Πάσχα

Τα Μερομήνια 2023 δείχνουν πως κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, τη Μ. Εβδομάδα δηλαδή, ο καιρός θα είναι καλός, με ελάχιστες βροχές, με ήλιο, σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Μάλιστα Πάσχα θα κάνουμε με ιδανικές συνθήκες και 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, θα παρουσιάσει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

Ημερομηνία πληρωμής Δώρο Πάσχα 2023

Για το 2023, το Πάσχα πέφτει στις 16 Απριλίου, άρα το Δώρο Πάσχα 2023 θα πληρωθεί έως τη Μ. Τετάρτη, δηλαδή, στις 12 Απριλίου.

Βέβαια, ο κάθε εργοδότης μπορεί να πληρώσει το Δώρο Πάσχα και νωρίτερα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αν δεν καταβληθεί, τότε η επιχείρηση έρχεται αντιμέτωπη με πρόστιμο.

Ποιοι δικαιούνται Δώρο Πάσχα 2023

Το δώρο Πάσχα δικαιούνται όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα.

Υπενθυμίζεται πως στο Δημόσιο οι εργαζόμενοι δεν δικαιούνται δώρο Πάσχα.