Κλειστά σχολεία αύριο 31/01 στην Αττική: Τι ισχύει

0
612
kleista sxoleia xionia athina attiki
Τι ισχύει με κλειστά σχολεία στην Αττική

Αρκετά ήταν τα κλειστά σχολεία την Τρίτη 30/01 στην Αττική, με τους μαθητές και γονείς να περιμένουν την απόφαση της Περιφέρειας για την Τετάρτη 31/01.

Σήμερα, υπενθυμίζεται ότι είχαμε κλειστά σχολεία σε 8 Δήμους της Αττικής, αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου χιόνισε. Τα μαθήματα όπου ήταν κλειστά τα σχολεία, έγιναν με τηλεκπαίδευση.

Τα σχολεία που ήταν κλειστά την Τρίτη ήταν τα εξής:

– Μάνδρας-Ειδυλλίας,
– Φυλής,
– Αχαρνών,
– Διονύσου,
– Κηφισιάς,
– Ωρωπού,
– Πεντέλης και
– Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη 31/01 στην Αττική: Τι ισχύει

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για τα σχολεία στην Αττική την Τετάρτη. Καθώς όμως χιόνισε στα υπερβόρεια προάστια της Αττικής, όπως στα Βίλια και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, είναι πιθανό να έχουν κλειστά σχολεία σε αυτές τις περιοχές.

Κλειστά σχολεία στην υπόλοιπη Ελλάδα την Τετάρτη 31/01

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Βιάννου

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία  στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Κλειστά θα είναι και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου τα σχολεία στο δήμο Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Σχολεία κλειστά και στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Διακοπή μαθημάτων στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Τετάρτη 31.1.2024

Στο Δήμο Φαιστού

Με νέα απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και  αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

– Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

– Γυμνάσιου Ζαρού
 

Κλειστά τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Καλαβρύτων και Αροανίας

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Ψωφίδας για αύριο Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος με την σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

Σχηματάρι – Οινόφυτα -Δήλεσι

Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου , Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.