Γιατί δεν έχει ειδήσεις σήμερα 16 Απριλίου;

0
354
apergia simera aurio 24wri apergia
Τι ισχύει με την 24ωρη απεργία

Χωρίς ειδήσεις σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου. Τα κανάλια δεν θα έχουν δελτία ειδήσεων έως το βράδυ, το πρόγραμμα των καναλιών έχει ανατραπεί και θα παίζει επαναλήψεις, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι ψυχαγωγικών εκπομπών δεν θα βρίσκονται στο πόστο τους.

Από το πρωί σήμερα οι ενημερωτικές εκπομπές έχουν αντικατασταθεί με επαναλήψεις σήριαλ ή ντοκιμαντέρ, ενώ και το βράδυ της Τρίτης δεν θα έχει δελτία ειδήσεων.

Ποιος ο λόγος που δεν έχει ειδήσεις;

Ο λόγος απλός. Οι δημοσιογράφοι έχουν 24ωρη απεργία σήμερα, 16 Απριλίου και έτσι τα κανάλια παίζουν επαναλήψεις.

Οι εκπομπές και οι ειδήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη 17 Απριλίου, την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Τι ισχύει για τα ΜΜΜ στην απεργία της 17 Απριλίου: Μετρό, Τραμ, λεωφορεία κτλ.

Για μεγάλη ταλαιπωρία ετοιμάζεται το επιβατικό κοινό των ΜΜΜ, καθώς πολλά τραβούν 24ωρο χειρόφρενο και άλλα κινούνται για λίγες μόνο ώρες.

Τι ισχύει με το Μετρό και Ηλεκτρικό

24ωρη απεργία στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό. Τα δρομολόγια δεν θα γίνονται από τις 5 το πρωί της Τετάρτης 17/04 έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης. Από τις 5 το πρωί τις 18η Απριλίου οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά.

Τι ισχύει με τα λεωφορεία

Τα λεωφορεία δεν θα κινούνται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί της 17ης Απριλίου και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Θα έχουμε, δηλαδή, λεωφορεία μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Προσοχή όμως, τα λεωφορεία θα αρχίσουν να βγαίνουν μετά τις 9 το πρωί, που σημαίνει ότι τα δρομολόγια θα επανέλθουν μετά τις 9.30, ενώ το βράδυ θα αποσύρονται πριν από τις 9.

Τι ισχύει με τα τρόλεϊ

Τα τρόλεϊ δεν θα κινούνται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί της 17ης Απριλίου και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Θα έχουμε, δηλαδή, τρόλεϊ μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τι ισχύει για τα τραμ

Μυστήριο παραμένει η στάση των εργαζομένων στα τραμ. Μένει να ανακοινωθεί.

Τι ισχύει για τα ταξί

Στάση εργασίας, από τις 5 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι την Τετάρτη 17 Απριλίου και συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ ανακοίνωσε και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί ΣΑΤΑ.

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 17 Απριλίου.