Αποτελέσματα κατασκηνώσεων 2023 ΔΥΠΑ – Δείτε ΕΔΩ

0
18062
paidikes kataskinwseis 2023
Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις 2023

Τα αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις 2023 της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ και τους δικαιούχους έχουν βγει και είναι διαθέσιμα.

Η ΔΥΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα τόσο τους δικαιούχους των κατασκηνώσεων όσο και τους αποκλειόμενους.

Υπενθυμίζεται πως όσοι είναι δικαιούχοι μπορεί να στείλουν τα παιδιά τους κατασκήνωση από τις 15 Ιουνίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Οι δικαιούχοι για τις παιδικές κατασκηνώσεις 2023

Τα αποτελέσματα των κατασκηνώσεων 2023 ΕΔΩ

Αρχικά, θα πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα του gov.gr. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Θα εισάγετε τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet για να συνδεθείτε.

Για να δείτε τα αποτελέσματα θα πρέπει να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη διαδρομή:

  • Αρχική
  • Εργασία και ασφάλιση
  • Κατασκηνώσεις
  • Προγράμματα κατασκηνώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ

Μέχρι πότε οι ενστάσεις για τις κατασκηνώσεις 2023 ΔΥΠΑ

Οι δικαιούχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00, μέχρι το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 14:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Στις ενστάσεις οι δικαιούχοι πρέπει να συνυποβάλουν αποδεικτικά των ισχυρισμών τους, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Μέχρι πόσες μέρες δικαιούνται

Τα παιδιά που θα έχουν το voucher μπορούν να μείνουν το μέγιστο, έως 15 συνεχόμενες μέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).

Στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Για πρώτη φορά, στο φετινό πρόγραμμα διευρύνονται οι κατηγορίες των δικαιούχων, ενώ ενισχύονται οι ευάλωτες ομάδες καθώς προβλέπεται μοριοδότηση για τα Άτομα με Αναπηρία και τους μονογονείς.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2023 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023 για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Τα voucher θα τα πάρουν περίπου 70.00 παιδιά