Στέλιος Ρόκος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

0
1550

Ανησυχία έχει προκληθεί για την υγεία του Στέλιου Ρόκου, καθώς διακομίστηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από τη Λήμνο.

Ο τραγουδιστής είχε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

Γύρω στις 6.30 το πρωί ο Στέλιος Ρόκκος είχε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι οικείοι του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.