Βόμβα: Φεύγει ο Γιώργος Λιανός από το Survivor;

0
11119
survivor 2024
Τι θα γίνει με το survivor

Μία βόμβα για το μέλλον του Γιώργου Λιανού πέταξε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα σήμερα το πρωί. Μία βόμβα που αφορά τη συμμετοχή του στο Survivor.

Όπως είπε, καθώς αναμένονται αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών, αλλαγές θα γίνουν και στο επίπεδο των τηλεοπτικών προσώπων.

Κανένα κανάλι δεν είναι απολύτως ευχαριστημένο από τις τηλεθεάσεις, ενώ στο τέλος της σεζόν λήγουν βαριά συμβόλαια δημοσιογράφων και παρουσιαστών, ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, η Ελεονώρα Μελέτη.

Και καπου εκεί άνοιξε η συζήτηση για τον Γιώργο Λιανό, που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στο «Survivor».

Ο Γιώργος Λιανός, όπως είναι γνωστό, έχει συμβόλαιο με την Ατζούν Μίντια και όχι με τον ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι ποντάρει πάνω του για όλες τις «επικίνδυνες» αποστολές, από το «Voice» που λέγεται ότι θα επιστρέψει στις οθόνες μετά από ένα διάλειμμα, ως το «Survivor».

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη τον Γιώργο Λιανό καλοβλέπουν κι άλλοι. Ειδικά ο Alpha θα ήθελε πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό του, καταρχάς για το «Deal» του οποίου πήρε τα δικαιώματα, και για τον σκοπό αυτό έχουν γίνει κάποιες επαφές.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι βεβαίως, ο οποίος θεωρείο τον Γιώργο Λιανό βασικό ατού της εταιρίας του, αντέδρασε αστραπιαία και η αντιπρότασή του στον παρουσιαστή ήταν ακαταμάχητη, κυρίως από πλευράς οικονομικών αποδοχών.