Τραγικά νέα για τον Ντάνο μετά τον γάμο του

0
916
survivor ntanos
Δυσάρεστη είδηση για τον Ντάνο του Survivor

Η επόμενη ημέρα του γάμου του Ντάνου, κατά κόσμο Γιώργου Αγγελόπουλου, του σούπερσταρ του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, τον βρίσκει μία απόλυτα δυσάρεστη είδηση.

Μετά τη γαμήλια τελετή με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρας Βαμβακούση, ο πρώην παίκτης του Survivor, έμαθε πως η αγαπημένη του μητέρα, που έδωσε για πολύ καιρό μάχη στο νοσοκομείο κατέληξε. Ακριβώς λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

Τη λυπηρή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος τη Δευτέρα το απόγευμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Ντάνος είναι αγκαλιά με τη μητέρα του.

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου, καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία Σουλτάνη, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων το τελευταίο διάστημα παλεύοντας για τη ζωή της. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε συγκινημένος για τη μητέρα του λέγοντας: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Δεν θέλω να ξεχάσω, γιατί όταν μπορούσε μου το είπε, να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μητέρα σαν τη δική μας».