Θρίλερ με τον νικητή του MasterChef 2023

0
17488
masterchef 2023 telikos nikitis
Μαρία Μπέη ή Νίκος Τράκας ο νικητής του MasterChef 2023

Με αγωνία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef 2023 τον τελικό του ριάλιτι, στο οποίο θα βγει ο νικητής.

Ήδη, οι δύο φιναλίστ, ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη, έχουν περάσει από τρεις δοκιμασίες, από τις οποίες το μοναδικό που γνωρίζουμε είναι πως η Μαρία προηγείται του Νίκου με ένα βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο νικητής του MasterChef 2023

Ο τελικός αναμένεται να είναι θρίλερ μέχρι το τέλος, καθώς αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τις βαθμολογίες που έχουν πάρει στις δύο πρώτες δοκιμασίες οι φιναλίστ, με τους φακέλους να παραμένουν σφραγισμένοι.

Πότε ο τελικός του MasterChef 2023Πώς θα βγει ο νικητής

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 2023 θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00, όπου θα μάθουμε το αποτέλεσμα και συνεπώς τον νικητή του ριάλιτι live από τους τρεις κριτές.

Προς το παρόν τα… σχόλια στα social media για τον νικητή του MasterChef είναι μοιρασμένοι. Πολλοί θέλουν να δουν την Μαρία Μπέη να καταφέρνει ότι δεν κατάφερε πριν μερικά χρόνια στην παλαιότερη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ άλλοι θέλουν τον Νίκο νικητή, καθώς είναι ο παίκτης που έχει διακριθεί πολλές φορές μέσα στον διαγωνισμό.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Για να κλείσει, όμως, αυτός ο κύκλος και να πάρουν όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορούν οι δύο διεκδικητές του τίτλου, ο εξώστης γεμίζει με τους φετινούς παίκτες του MasterChef αλλά και τις οικογένειες των δύο φιναλίστ. Η Μαρία και ο Νίκος, σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία τελικού, καλούνται να παρουσιάσουν το δικό τους τελευταίο menu τεσσάρων σταδίων στο φετινό διαγωνισμό.

Εκτός από τη γεύση, την άρτια τεχνική και την εμφάνιση στα πιάτα, καλούνται να βάλουν τη δική τους δημιουργική υπογραφή και να δώσουν το νέο μαγειρικό τους στίγμα, μετά από τόσους μήνες δοκιμασιών στην κουζίνα του MasterChef 2023.