Πάει για τεράστια ανατροπή ο Ατζούν και το Survivor – Νέα εξέλιξη

0
900
survivor 2024
Τι θα γίνει με το survivor

Τα νούμερα της τηλεθέασης φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τριγμούς στον ΣΚΑΪ, ο οποίος ψάχνει το ριάλιτι (εκτός από το Survivor) που θα του δώσει ώθηση από το 2024.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο spoiler για το Survivor 2024: Οι διάσημοι και οι μαχητές

 Καθώς το σήριαλ «Πανθέοι», το «I’m a celebrity», το «Fay’s Time» και ο Μάρκος Σεφερλής δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για να ταρακουνήσουν λίγο τους δείκτες τηλεθέασης, στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχει μία σκέψη για ριζική αλλαγή που περιλαμβάνει και τον Τούρκου παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

 Τα μόνα δύο «χαρτιά» που έχουν απομείνει στο μανίκι των στελεχών του σταθμού είναι το «Survivor» και το «Ορκιστείτε παρακαλώ» του οποίου η υλοποίηση είναι αμφίβολη.

Υπάρχουν λοιπόν πηγαδάκια που αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ ίσως δώσει την δυνατότητα στηβ Ατζούν Μίντια να αναλάβει συνολικά την prime time του καναλιού, με δικές της παραγωγές. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί είτε «επινοικιάζοντας» χρόνο στο πρόγραμμα του σταθμού ή με ρήτρα τηλεθέασης, όπως ισχύει με το «Survivor», να αμείβεται ο παραγωγός ανάλογα με την τηλεθέαση που κάνουν οι εκπομπές.