Αποκάλυψη! Ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Σταυρούλα από το Survivor

0
3898
survivor
Τα νέα για το Survivor 2024

Πλούσιο το παρασκήνιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας από το Survivor, το οποίο οδεύει σε δύσκολα μονοπάτια.

Η αποχώρηση της δυνατής παίκτριας των μπλε ήταν ακόμη μία πληγή τόσο για τους παίκτες όσο και για την παραγωγή και το κοινό.

Μια αποχώρηση που, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, ήρθε μετά από όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση της Σταυρούλας, στο 10-10 της δεύτερης ασυλίας, να μην αγωνιστεί και να δοθεί πέναλτι.

Η Δαλάκα επέλεξε τον Σταμάτη, ο Σταμάτης νίκησε εύκολα τη Δαλάκα και από το 11-10 άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη των Μπλε, προκαλώντας, αντιδράσεις από την Κόκκινη ομάδα, τόσο από την πλευρά της Δαλάκα, αλλά και εκείνης των παικτών της τουρκικής ομάδας.

Η Σταυρούλα, έτσι κι αλλιώς δεν βρισκόταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, είχε εκφράσει πρόθεση – διάθεση αποχώρησης και την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται πως αφενός οι συνεχιζόμενες ενοχλήσεις στα πόδια της και αφετέρου ο θόρυβος που προκάλεσε η απόφασή της να μην αγωνιστεί τη Δευτέρα στο κρίσιμο run, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα γίνει η αποχώρηση.