Αποκάλυψη για τον Τζέιμς Καφετζή και το Survivor 2024

0
725
tzeims kafetzis survivor
Πόσα ζήτησε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο Survivor

Οι φίλοι του Τζέιμς Καφετζή απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι ο πρώην Μαχητής δεν θα ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 2024.

Το Survivor ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου 2024 και το κοινό αναμένει να δει κάτι διαφορετικό την φετινή χρονιά. Οι προσδοκίες της Ατζούν Μίντια είναι πολύ υψηλές και στόχος όλων είναι το ριάλιτι να αναρριχηθεί ξανά στον πίνακα της τηλεθέασης. Ο ίδιος ο Ατζουν είχε επενδύσει πολλά στον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο είχαν αντιδικία, όμως κυριολεκτικά στο παρά πέντε ο Τζέιμς δεν κατάφερε να ταξιδέψει για την Καραϊβική.

Ο πρώην μαχητής ήταν καλεσμένος στο «Fay’s Time» μίλησε για τους λόγους που δεν θα μπει τελικά στο παιχνίδι.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις» συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής.