4 αποκαλύψεις για το Survivor All Star από τον Ατζούν – Πότε ξεκινά

0
14479
survivor 2024 spoiler
Αποκαλύψεις για το Survivor 2024

Βόμβες πέταξε ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star 2, ανακοινώνοντας και την ημέρα που θα αρχίσει να προβάλεται από τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Δεν πάμε καλά! Πόσα θέλει ο Τζέιμς για να μπει στο Survivor 2024

Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου παίκτες που έκαναν ντόρο τις προηγούμενες σεζόν.

Πάμε να δούμε τις αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Πρώτη αποκάλυψη

Το Survivor για το 2024 ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου 2024.

Δεύτερη αποκάλυψη

«Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες. Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να ξαναδεί κάποιους γι’ αυτό θα τους δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία».

Τρίτη αποκάλυψη

Δεν θα υπάρχουν SMS. Θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Ο κάθε παίκτης θα αποφασίζει για το μέλλον του. Άμα χάνει, θα φύγει.

Τέταρτη αποκάλυψη

Το συμβούλιο του νησιού θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα υπάρχουν υποψηφιότητες.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που πήρε μέρος στο παιχνίδι το 2021 και επιπλέον είναι φανατικός θεατής του reality, επισήμανε, ότι η κατάργηση των SMS σημαίνει επιστροφή στον τρόπο που διεξάγονταν το παιχνίδι στην ελληνική εκδοχή του πριν από 20 χρόνια, όπως γίνεται ακόμα το αμερικάνικο.

Οι παίκτες δεν θα τίθενται στην κρίση του κοινού. Στο τέλος του αγωνίσματος οι 2 με τις χειρότερες επιδόσεις θα είναι προτεινόμενοι. Ένα προτεινόμενο δίνει και ο αρχηγός της ομάδας. Αυτοί που αποφασίζουν είναι οι παίκτες.
Αυτό σημαίνει ότι το βάρος πέφτει ξανά στα αγωνίσματα και οι παίκτες δεν θα έχουν κίνητρο για να δείχνουν μια πλαστή εικόνα στο κοινό.

Τα 9 ονόματα παικτών που ακούγονται για το Survivor

O δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσουρίδης πρόσθεσε 9 ονόματα υποψηφίων παικτών που δέχτηκαν πρόταση και εκκρεμεί να δώσουν τις απαντήσεις. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα που δεν έχουμε ξανακούσει.

Πρόκειται για τους: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββα Γκέντσογλου, Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Βλάχο, Τζέιμς Καφετζή, Μαρία Αντωνά, Αλέξη Παππά, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλη Πορφυράκη (το τελευταίο τον γνωρίσαμε μέσα από το «X Factor»).