Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα 20/2: Τι θα γίνει με λεωφορεία και τρόλεϊ

0
346
dromologia leoforeia trolei athina
Τι ισχύει με τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα και το κέντρο θα παραλύσει για αρκετές ώρες την Τρίτη 20/02. Κλειστοί θα είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο και γύρω από το Σύνταγμα, ενώ θα έχουμε και αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά το δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν οι αγρότες μέσα στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως το συλλαλητήριο των αγροτών είναι προγραμματισμένο για τις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο, από το μεσημέρι θα αρχίσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το κλείσιμο των δρόμων.

Τι θα ισχύει με λεωφορεία και τρόλεϊ την Τρίτη 20/02

Η Αστυνομία έχει ήδη κάνει ανακοινώσεις για την τροποποίηση των δρομολογίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ χωρίς, ωστόσο, να ενημερώνει το κοινό για το ποια θα είναι ή τις ώρες.

Το σίγουρο είναι πως το πρωί της Τρίτης τα Μέσα θα κυκλοφορούν κανονικά, δυσκολίες θα υπάρχουν από το μεσημέρι και έως το βράδυ της Τρίτης, ίσως και το πρωί της Τετάρτης, όταν τα τρακτέρ θα φύγουν από την Αθήνα.

Οι κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τρίτη

Κλειστοί θα είναι οι εξής δρόμοι:

  • Κεντρική λεωφόρος Αθηνών: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα.
  • Λεωφόρος Αμαλίας: Διακοπή της κυκλοφορίας.
  • Οδός Πανεπιστημίου: Διακοπή της κυκλοφορίας.
  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας: Διακοπή της κυκλοφορίας από το ύψος της Βουλής έως την οδό Σέκερη.
  • Αγίου Κωνσταντίνου: Μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα:

Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.