Το ελληνικό νησί που τρέλανε τους Σέρβους: Καλύτερο από Σαντορίνη – Μύκονο

0
1140
paros elliniko nisi
Ποιο ελληνικό νησί τρέλανε τα σερβικά Μέσα;

Αν και οι Σέρβοι τουρίστες προτιμούν τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας, ωστόσο, τα σερβικά Μέσα στρέφουν την προσοχή τους σε ένα άλλο νησί της Ελλάδας.

Οι Κυκλάδες μαγνήτισαν τα βλέμματά τους και την καρδιά τους, αλλά όχι τα συνηθισμένα και δημοφιλή νησιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας nova.rs, που ανήκει στον φερώνυμο όμιλο media της γειτονικής χώρας, η Πάρος είναι το νησί που πρέπει να επισκεφτούν οι Σέρβοι αυτό το καλοκαίρι.

Το παρομοιάζουν μάλιστα με δύο από τα πιο δημοφιλή της Ελλάδας, γράφοντας πως «Ένα ελληνικό νησί που δεν δέχτηκε εισβολή από τους Σέρβους και είναι καλύτερο από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο».

Το ρεπορτάζ, που υπογράφει η Katarina Milovac, υπογραμμίζει ότι η Πάρος είναι ακόμα ανεξερεύνητη για τους Σέρβους, αλλά μοιάζει με επίγειο παράδεισο, χαρακτηρίζεται από το «εξωπραγματικό» της τοπίο, έχει πολλές παραλίες και είναι ιδανικός προορισμός για νέους, ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά. «Ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σχετικό δημοσίευμα προέκυψε από τη συνεργασία του Δήμου Πάρου με το γραφείο ΕΟΤ Σερβίας. Φέτος, όπως και όλα τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες και, σύμφωνα με τον διευθυντή της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων της Σερβίας, Aleksandar Seničić, περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες από τη Σερβία αναμένεται να ταξιδέψουν στη χώρα μας.