Πού ψηφίζω για τα Τέμπη και πώς: Δείτε ΕΔΩ – Μέχρι πότε

0
675
tempi pou psifizo psifisma
Πού ψηφίζω για τα Τέμπη

Στο change.org μπορείτε να μπαίνετε και να ψηφίζετε για τα Τέμπη. Δείτε τη διαδικασία…

Το ψήφισμα για τα Τέμπη παραμένει σε εξέλιξη και μετά τον ένα χρόνο από την τραγωδία και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ως προς τη λήξη της ημερομηνίας.

Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο έχουν ήδη υπογράψει 1,207,00 άνθρωποι, με τον νέο στόχο να είναι το 1,500,000, το οποίο πολύ πιθανό όταν μπείτε να ψηφίσετε να έχει ήδη ξεπεραστεί.

Υπενθυμίζεται πως όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν, ψηφίζουν «για την αναθεώρηση του συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων», όπως γράφει το κείμενο.

Πάντως πρόκειται για μία απλή διαδικασία, που δεν θα σας κοστίσει παρά μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σας.

change.org – Πού ψηφίζω για τα Τέμπη

Αρχικά θα πρέπει να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – Μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να κυκλοφορούν σελίδες – απάτες, οι οποίες θα θέλουν να εκμεταλλευτούν την υπογραφή σας ή ακόμη και να σας εξαπατήσουν, παίρνοντάς σας χρήματα. Η μόνο έγκυρη σελίδα είναι αυτή που θα βρείτε στο Link.

Η οθόνη που θα σας εμφανιστεί είναι η παρακάτω:

Μπορείτε να μπείτε είτε από τον υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψετε το όνομα σας, το επίθετο σας και το email σας.

Έπειτα θα επιλέξετε αν θέλετε το όνομα σας να φαίνεται στο ψήφισμα ή όχι.

Θα έρθει ένα email που θα γράφει «παρακαλούμε αφιερώστε ένα λεπτό για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας».

Θα πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο που έχει κόκκινο χρώμα «πατήστε εδώ για να επιβεβαιώσετε την υπογραφή σας». Θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της ιστοσελίδας change.org.

Θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα γράφει ή να δώσετε κάποια λεφτά (τα οποία πάνε στην ιστοσελίδα και δεν έχουν καμία σχέση με τα Τέμπη) ή να κοινοποιήσετε. Δεν χρειάζετε να κάνετε κάποια κατάθεση αν δεν θέλετε.

Τέλος, όταν ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα σας ζητηθεί ή να υπογράψετε ή να παραλείψετε 10 άλλα ψηφίσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θα σας ζητήσει η σελίδα αν επιλέξετε να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο τα στοιχεία της κάρτας σας.

Το κείμενο που υπάρχει στη σελίδα. Δείτε τι ψηφίζετε.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από τη Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!

Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο ΤΕΜΠΗ 2023, αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.»