Κλήρωση Τζόκερ σήμερα 11/06: Αριθμοί, αποτελέσματα

0
12593
tzoker klirwsi simera
Τι ώρα η κλήρωση του Τζόκερ σήμερα

Η κλήρωση του Τζόκερ θα γίνει σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου, με το δελτίο να μοιράζει εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή κλήρωση το Τζόκερ μοιράζει 3.700.000 στον πρώτο λαχνό. Εάν βρεθεί μόνο μία επιτυχία το ποσό αυτό θα πάρει μόνο ένας τυχερός, αν βγουν πολλοί τότε θα το μοιραστούν.

ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Τζόκερ σήμερα

Στις προηγούμενες κληρώσεις του Τζόκερ είχαμε τζακ πότε, για αυτό και το ποσό έχει ανέβει σήμερα.

Κλήρωση Τζόκερ σήμερα: Ώρα

Η κλήρωση του Τζόκερ σήμερα, όπως σε κάθε κλήρωση, θα γίνει στις 10 το βράδυ. Μπορείτε να την δείτε μέσω του Youtube.

Μέχρι πότε η κατάθεση των δελτίων του Τζόκερ

Η κατάθεση των δελτίων του Τζόκερ στα πρακτορεία του ΟΠΑ μπορεί να γίνει έως τις 21:30 το βράδυ. Ενώ, όσοι είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία το κάνουν και μέσω του Διαδικτύου.

Τι συμβαίνει στα 30 λεπτά πριν από την κλήρωση του Τζόκερ

Πάντως, το διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές (δελτία) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα:

  • Όλα τα συμμετέχοντα δελτία της τρέχουσας κλήρωσης «κλειδώνουν» σε ένα αρχείο με την παραγωγή ενός κλειδάριθμου.
  • Το εν λόγω αρχείο αποστέλλεται στο Ανεξάρτητο Μηχανογραφικό Σύστημα της Επιτροπής Ελέγχου.
  • Η Επιτροπή Ελέγχου, μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το «πράσινο φως» για την έναρξη της κλήρωσης.

Ποιοι μπορούν να παίξουν Τζόκερ

Η συμμετοχή στο Τζόκερ επιτρέπεται, μέσω πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και, μέσω διαδικτυακών σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους

Ακόμα, διευκρινίζονται τα εξής:

  • Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.
  • Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται, καθώς η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής.

Αν, δηλαδή, το αποδεικτικό συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.