Η οργή του λυράρη του Σασμού για την υπόθεση της Κρήτης

0
1265

Οργή, φρίκη και αηδία προκαλεί η υπόθεση βιασμού του ανήλικου αγοριού από τον 66χρονο λυράρη στην περιοχή της Κρήτης. Η αρρωστημένη υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Την δική του οργισμένη αντίδραση έκανε και ο γνωστός στους τηλεθεατές, της δημοφιλούς σειράς του Alpha, Σασμός, λυράρης, Ηλίας Παλιουδάκης.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ηλίας Παλιουδάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση οργής κατά του κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση μουσικού.

Ο Παλιουδάκης ανέβασε τη φωτογραφία του 66χρονου κατηγορούμενου και έγραψε:

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;

Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».

Ο λυράρης κατηγορείται ότι είχε δημιουργήσει προφίλ εξ ονόματος του ανήλικου χωρίς τη θέληση του παιδιού, σε δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, ο κατηγορούμενος όπως αναφέρεται στη δικογραφία, συνομιλούσε με άλλους χρήστες αποστέλλοντάς τους πορνογραφικό υλικό του ανήλικου χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί εάν τα άτομα αυτά γνώριζαν ότι το υλικό αυτό προέρχεται από ανήλικο.

Μέσα από αυτές τις εφαρμογές καταγγέλλεται ότι ο 66χρονος είχε κανονίσει για τον ανήλικο από το Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και το Φλεβάρη του 2023, τρεις συναντήσεις με ισάριθμους άνδρες προκειμένου ο ανήλικος να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

O 66χρονος είχε επανειλημμένως βιάσει τον ανήλικο.