Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Το μυστικό κρύβεται στη λίμνη – Εξέλιξη

0
833
exafanisi mesologgi
ΟΙ εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπή στο Μεσολόγγι εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο και να βασανίζει την οικογένειά του, η οποία δεν έχει κάποιο νέο του από τις 4 Ιανουαρίου. Στο κάδρο των ερευνών για την εξαφάνισή του βρίσκεται ο 51χρονος κρεοπώλης, που τον είδε για τελευταία φορά το μοιραίο βράδυ.

Αν και έχει καταθέσει πολλές φορές ενώπιον των Αστυνομικών, ο ίδιος επικαλείται κενά μνήμης λόγω χρήσης ουσιών που έκανε, αμέσως μόλις άφησε τον Μπάμπη στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ. Οι έμπειροι αξιωματικοί πάντως πιστεύουν ότι είναι ο άνθρωπος που θα ξεκλειδώσει τον γρίφο της εξαφάνισής του, όπως και το κινητό του.

Εξέλιξη με το κινητό του κρεοπώλη

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της το κινητού του κρεοπώλη, και όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυσή του, η συσκευή τις επίμαχες ώρες όταν χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου φαίνεται να είναι άνεργο.Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger τις οποίες έσβησε ο 50χρονος.

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει.

Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά». Πρόκειται για το ποσό των 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει ο Μπάμπης και δεν του είχε επιστρέψει.

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως το στίγμα του κινητού του Μπάμπη «σβήνει» στις 23:50 της 4ης Ιανουαρίου. Παρέμεινε, δηλαδή, ανοιχτό περίπου 2,5 ώρες μετά τον αναφερόμενο χρόνο της εξαφάνισής του.

«Κλειδί» και το κινητό της αδερφής του

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κινητό του 31χρονου ήταν συνδεδεμένο με το κινητό της αδελφής του, ώστε να γνωρίζει ο ένας πού βρίσκεται ο άλλος.

Έτσι στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και το κινητό της κοπέλας, ώστε να μπορέσουν οι αξιωματικοί να εξάγουν δεδομένα για το πότε ακριβώς έκλεισε το κινητό του Μπάμπη ή ακόμα και το σημείο που βρισκόταν.

Το μυστικό της εξαφάνισης βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου;

Αν και όλοι ελπίζουν πως ο 31χρονος είναι ζωντανός, ωστόσο, ο χρόνος και τα στοιχεία είναι εναντίον τους. Πλέον, οι Αρχές ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σημείο, όπου τον άφησε, όπως υποστηρίζει το μοιραίο βράδυ, όσο και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Το Λιμενικό χτενίζει την περιοχή ακόμα και μέσα στον ποταμό στην περίπτωση που πέταξαν το πτώμα του εκεί.

Μεσολόγγι: Μία μέρα πριν ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης είχαν κάνει το ίδιο δρομολόγιο

Όπως είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που πραγματοποιεί έρευνα για χάρη της οικογένειας, η αστυνομία δίνει μεγάλη σημασία και στο γεγονός ότι μια μέρα πριν, ο 31χρονος αγνοούμενος και ο 51χρονος κρεοπώλης είχαν πάει μαζί για κυνήγι στην ίδια περιοχή, όπου χάνονται τα ίχνη του. 

Αυτό που εξετάζουν, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, είναι αν επρόκειτο για μια πρόβα τζενεράλε γι’ αυτό που θα γινόταν την επομένη, τη μέρα δηλαδή της εξαφάνισης του Μπάμπη.