Απεργία στα τρόλεϊ σήμερα, 04/10: Τι θα γίνει με Μετρό, Ηλεκτρικό

0
973
stasi ergasias
Ποιες οι ώρες στάσης εργασίας στα τρόλεϊ

Αιφνιδιαστική απεργία σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου για τα τρόλεϊ.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι οδηγοί στα τρόλεϊ θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας για 6 ώρες στην Αθήνα.

Έτσι τα τρόλεϊ δεν θα κινούντα σήμερα το πρωί από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα.

Τα δρομολόγια αναμένεται να σταματήσουν μία ώρα πριν, ενώ για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα το απόγευμα.

Τα άλλα Μέσα Μεταφοράς δεν επηρεάζονται από την στάση εργασίας

Είδηση «βόμβα» για τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Μία καλή είδηση έρχεται για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα για τα λεωφορεία της συμπρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στα λεωφορεία και στάσεις της Αθήνας

Όπως έγινε γνωστό ο ΟΑΣΘ εντάχθηκε πια στους χάρτες της Google. Αυτή η κίνηση θα διευκολύνει κατά πολύ τους Θεσσαλονικείς και τους τουρίστες που κινούνται στην πόλη.

Πλέον, οι στάσεις, οι διαδρομές, η άφιξη των λεωφορείων και γενικότερα κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, θα βρίσκονται στην εφαρμογή Google Maps.

Τι σημαίνει στην πράξη;

Από τη στιγμή που ο ΟΑΣΘ έχει ενταχθεί στους χάρτες της Google, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρει πώς να μετακινηθεί, θα έχει δίπλα του έναν «ψηφιακό βοηθό», ώστε να τον καθοδηγήσει «δείχνοντάς» του μάλιστα εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Εντάχθηκε ήδη στους δωρεάν χάρτες της Google. Δίνουμε τέλος στο έλλειμμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του Οργανισμού», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και προσθέτει: «Από εδώ και στο εξής όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρη πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

Οπως υπογραμμίζει ο κ. Ταγγίρης, «το εργαλείο αυτό θα είναι ιδιαίτερο χρήσιμο και στους φοιτητές, ιδίως αυτούς που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρόπους μετακίνησής τους, είτε με λεωφορεία του ΟΑΣΘ είτε με τα πόδια είτε με άλλους τρόπους».