Εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής στην Κω – Τι συνέβη τελικά

0
22423
exafanisi polwni kw
Τα νεότερα για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω, τα ίχνη της οποία αγνοούνται εδώ και 4 ημέρες.

Η μυστηριώδης υπόθεση άνοιξε έπειτα από καταγγελία του φίλου της στις Αρχές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που της μίλησε. Έκτοτε το στίγμα του κινητού της χάθηκε και η ίδια δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Το νησί της Κω είναι ανάστατο, και οι έρευνες συνεχίζονται σχολαστικά, μήπως και βρεθεί ένα ίχνος, ένα στοιχείο που θα οδηγήσει στις Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μία σύλληψη για την εξαφάνιση

Το μυστήριο για την τύχη της 27χρονης στην Κω καλά κρατεί, παρά την σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές, για αρπαγή και συνεύρεση με άτομο το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Υπενθυμίζεται, πως ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης, είχε δηλώσει στις Αρχές πως η 27χρονο το βράδυ που εξαφανίστηκε ήταν σε κατάσταση μέθης και του είχε πει πως θα την γυρνούσε μία παρέα στο σπίτι.

Ωστόσο, ο Μπαγκλεντεσιανός ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση για το πού βρίσκεται τώρα η 27χρονη.

Σε αντιφάσεις έπεσε ο 32χρονος συλλληφθείς

Ο 32χρονος έχει παραδεχτεί στις Αρχές πως συνευρέθει ερωτικά με την 27χρονη, όμως, δεν της έχει κάνει κακό, και πως την άφησε μετά την πράξη σε ένα σημείο.

Επιπλέον ερωτηθείς αν έχει σκοτώσει την 32χρονη, η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από χθες που προσήχθη με άλλους τέσσερεις αλλοδαπούς. Ακόμη ένα στοιχείο άξιο προσοχής είναι πως ο 32χρονος μετά την εξαφάνιση έσπευσε να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 27χρονης

Μιλώντας στο στο τοπικό πολωνικό μέσο tuwroclaw.com, δήλωσε πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής.

 «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Τι ανέφερε ο σύντροφός της για την εξαφάνιση

Ο Πολωνός σύντροφός της ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Στην τελευταία του κατάθεση ο 28χρονος είχε υποστηρίξει πως στις 12 Ιουνίου νυχτερινές ώρες και ενώ εκείνος δούλευε, δέχτηκε τηλεφώνημα από την Αναστάζια-Πατρίτσια στο οποίο του είπε πως είναι σε κατάσταση μέθης και πως θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο με κάποιον φίλο της.

Λίγο αργότερα δέχτηκε μήνυμα στο κινητό του από την αγνοούμενη σύντροφο του με την τοποθεσία που βρισκόταν. Όταν ο 28χρονος έφτασε στο σημείο δεν την βρήκε και άρχισε να την καλεί. Το κινητό όμως της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο.

Κατόπιν αναζήτησε το στίγμα του κινητού μέσω εφαρμογής και κατάφερε να το εντοπίσει περίπου 6 χλμ μακριά από εκεί που του είχε στείλει η 27χρονη, στην οδό Κιαπόκα στο Τιγκάκι.