Αποτελέσματα Τουρισμός για Όλους 2024: Δες ΕΔΩ αν είσαι δικαιούχος

0
399
tourismos gia olous 2024 apotelesmata klirosi gov
Τα αποτελέσματα για τον Τουρισμό για Όλους 2024

Η κλήρωση για το «Τουρισμός για Όλους 2024» έγινε και το υπ. Τουρισμού έχει βγάλει τα αποτελέσματα στο gov.gr με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι με τον κωδικό της αίτησης σας και ο δεύτερος ηλεκτρονικός μέσω του vouchers.gov.gr.

Δες ΕΔΩ αν κληρώθηκες στο Τουρισμός για Όλους 2024

Αν είσαι ανάμεσα στους 107.000 δικαιούχους θα το βρεις με δύο τρόπους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (θα επιλέξετε εκεί που γράφει Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων) και θα βρειτε στον οριστικό πίνακα δικαιούχων αν είστε μέσα στη λίστα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζετε τον Κωδικό Αριθμό Αίτησης της αίτησης συμμετοχής τους και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ).

Ο δεύτερος τρόπος πιο απλός αν έχετε τους κωδικούς taxisnet θα μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πατήσετε εκεί που γράφει ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και με SMS και email.

Μία διευκρίνιση του υπουργείου για τους δικαιούχους με αναπηρία

Περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία που συμπεριλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις), αλλά στην παρούσα φάση τούς χορηγείται μειωμένο ποσό ενίσχυσης, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους σε επίσημα ηλεκτρονικά Μητρώα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής σχετικού Πιστοποιητικού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

Οι παραπάνω Δικαιούχοι στο σύνολό τους θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισαν κατά την αίτησή τους σχετικά με το χρόνο έναρξης υποβολής πιστοποιητικών, αλλά και με τα βήματα υποβολής τους. Κατόπιν επαλήθευσης της ισχύος των υποβληθέντων πιστοποιητικών καθώς και του απαιτούμενου συνολικού ποσοστού αναπηρίας (από 67% και άνω), οι Κληρωθέντες Δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επιπλέον ποσό ενίσχυσης που δικαιούνται έως του ποσού των €400 στην ψηφιακή τους κάρτα. Για επιπλέον πληροφορίες/διευκρινίσεις οι Δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Κοινού 210-2150231, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Πού θα χρησιμοποιήσεις το voucher για τον Τουρισμό για Όλους

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν. Δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher για εισιτήρια ή εστίαση.

 • Κληρωθέντες με βασικό ποσό ενίσχυσης 200 ευρώ: ποσοστό 78,12%
 • Κληρωθέντες με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης 300 ευρώ: ποσοστό 18,77%
 • Κληρωθέντες άτομα με αναπηρία από 67% και άνω με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης 400 ευρώ: ποσοστό 3,11%

Τουρισμός για Όλους 2024: Πώς θα εγκαταστήσετε το voucher στο κινητό

Η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

 • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και
 • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Αφότου
 • εισέλθει στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

 • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
 • Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα.
 • Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
 • Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση

Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

 • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
 • Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
 • Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass