Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2023 – Πίνακες

0
1417
koinonikos tourismos 2023 apotelesmata
Τα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό 2023.

Η πλατφόρμα για αίτηση στον Κοινωνικό Τουρισμό 2023 έκλεισε οριστικά και σειρά έχουν τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν δύο ευκαιρίες να κάνουν αίτηση για φθηνότερες διακοπές το καλοκαίρι του 2023. Όσοι έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ θα περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα, αν το όνομα τους είναι στις λίστες.

Σε πίνακες στη διεύθυνση που θα δείτε παρακάτω θα μπορέσετε να τα δείτε.

Το voucher στο κινητό θα το χρησιμοποιήσετε από 1η Ιουλίου 2023.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2023

Η πλατφόρμα του Κοινωνικού Τουρισμού 2023 έκλεισε οριστικά την Κυριακή 11 Ιουνίου και η ολιγοήμερη παράταση ίσως επηρεάσει λίγο την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Αρχικά ο διοικητής της ΔΥΠΑ είχε πει ότι τα αποτελέσματα θα βγουν περίπου στις 15 Ιουνίου, όμως με την παράταση ίσως πάρουν μία μικρή καθυστέρηση. Σίγουρα, θα βγουν νωρίτερα από τα τέλη του μήνα, καθώς οι δικαιούχοι θα πρέπει να κανονίσουν διακοπές ακόμα και από την 1η Ιουλίου.

Εδώ θα δείτε τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2023

Μόλις η ΔΥΠΑ ελέγξει τις αιτήσεις στο gov θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2023.

Εσεις θα πρέπει αρχικά να μπείτε στο παρακάτω link. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε αν δικαιούστε το voucher θα ψάξετε τους 4 τελευταίους αριθμούς του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ σας.

Οδηγίες για να δείτε τα αποτελέσματα

Όταν πατήσετε στο παραπάνω λινκ, θα οδηγηθείτε στη σχετική σελίδα της ΔΥΠΑ, όπου θα πρέπει να πάτε στο τέλος της σελίδας και να ανοίξετε ένα από τα παρακάτω αρχεία:

 • Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων
 • Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων
 • Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Ωφελούμενων Μελών
 • Προσωρινός Πίνακας μη Επιλεγομένων Δικαιούχων λόγω Μοριοδότησης

Στο προσωρινό Μητρώο θα αναγράφονται:

 • Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
 • Tα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους.
 • Tα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελούμενων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
 • H ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.
 • Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Πότε ανοίγει ο Τουρισμός για όλους 2023 για αίτηση στο gov.gr

Ακριβή ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας στο vouchers.gov.gr θα έχουν δώσει ακόμα, όμως, είναι γνωστό, πως θα ανοίξει αρχές Ιουλίου μετά το κλείσιμο του gov.gr για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2023.

ΕΔΩ η αίτηση στο gov.gr για το Τουρισμός για όλους 2023

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε αίτηση. Οι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία κάνουν μέσω του gov.gr. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να πάνε στο ΚΕΠ της γειτονιάς τους.

Πέρυσι η πλατφόρμα vouchers.gov.gr άνοιξε σταδιακά με βάση τον λήγοντα του ΑΦΜ, ενώ ακολούθησαν μερικές ημέρες, όπου μπορούσαν να κάνουν όλοι αίτηση.

Κάτι παρόμοιο θα γίνει και φέτος, μόνο που μένουν να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες.

Για αίτηση ΠΑΤΗΣΤΕ εδω

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον.

Όταν ανοίξει πρέπει να κάνετε τα εξής:

Αρχικά θα σας ζητήσοουν τους κωδικούς Taxisnet για την είσοδό σας.

 • Καταχωρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.
 • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
 • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
 • Καταχωρείτε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Αν πάτε στα ΚΕΠ θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής στοιχεία:

 τα προσωπικά σας στοιχεία, ΑΦΜ, κωδικοί Taxisnet, email αριθμό τηλεφώνου κλπ.