Χαμός στον αέρα με τον Χατζηνικολάου και τον δημοσκόπο (βίντεο)

0
1472

Την αγανάκτησή του ήθελε να εκφράσει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, κ. Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης πριν την ανακοίνωση της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2023.

Και ενώ το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη, και πριν πάρει τον λόγο ο ο Θωμάς Γεράκης της εταιρείας Marc, ο παρουσιαστής τόνισε πως ο ίδιος είναι αντίθετος με την παρουσίαση δημοσκοπήσεων την ώρα που «γίνονται ακόμα κηδείες», εννοώντας για τους νεκρούς της φονικής σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

«Πριν πάμε στη δημοσκόπηση, θέλω να εκφράσω την ένστασή μου», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως σημείωσε «τη διαφωνία μου εξέφρασα και στη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού. Γίνεται και δημοσίευση δημοσκόπησης ενώ γίνονται κηδείες, ενώ είμαστε σε μια συναισθηματική έκρηξη», πρόσθεσε. «Στο Μάτι, εγώ θυμάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις βγήκαν έξι εβδομάδες μετά», κατέληξε, πριν πάρει τον λόγο ο κ. Γεράκης.

«Δεν είμαι αυτόκλητος. Και είπε ότι η δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα. Και πρόσθεσε ότι και στις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, το 2007, που έγιναν στις 24 Αυγούστου, στις 26 βγήκαν δημοσκοπήσεις», είπε.

«Αυτό για μένα δεν είναι επιχείρημα, έχει να κάνει με την αξιοπιστία της έρευνας όταν γίνεται εν θερμώ», ανέφερε όταν πήρε τον λόγο ξανά ο Χατζηνικολάου. Για να προσθέσει για την απόφαση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τη δημοσκόπηση: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

Δείτε το βίντεο με τον επίμαχο διάλογο να είναι στην αρχή: