Βόμβα στο Survivor: Αποχωρεί η Σταυρούλα! Η αλήθεια

0
3767
survivor
Όλα τα νέα για το Survivor

Πολύ δύσκολη χρονιά για το Survivor, με την παραγωγή να παλεύει να κρατήσει τους παίκτες εντός του παιχνιδιού.

Τα τελευταία 24ωρα έσκασε μία νέα βόμβα για το παιχνίδι, που θέλει στην Σταυρούλα εκτός παιχνιδιού.

Έτσι μετά τον Τζέιμς Καφετζή, τον Σάββα και τον Αλέξη Παππά, η Σταυρούλα θέλει πάση θυσία να αποχωρήσει από το Survivor.

Η Σταυρούλα ήθελε να φύγει, αμέσως μόλις ο Τζέιμς έκανε γνωστή τη δική του απόφαση, έστω και μέσω του αγωνίσματος, για να βρεθεί πίσω στην οικογένειά του, λόγω του ναυαγίου του πατέρα του.

Ωστόσο, η παραγωγή του Survivor είχε καταφέρει, τότε και την έπεισε να κάνει υπομονή και να μείνει μερικές εβδομάδες στο παιχνίδι.

Η χρονική περίοδος που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές ολοκληρώθηκε και πλέον έχει ξεκινήσει μια νέα φάση συζητήσεων, αφού η Σταυρούλα εμφανίζεται κατ’ άλλους να έχει ήδη αποχωρήσει, για άλλους να παραμένει μέχρι να φύγει, εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoiler η Σταυρούλα, αυτή τη στιγμή είναι ακόμα εντός παιχνιδιού, όμως η απόφασή της -αυτή τη φορά- πολύ δύσκολα θα αλλάξει και θα πάρει σύντομα τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Αν δούμε λοιπόν και την παίκτρια των μπλε να αποχωρεί σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο κοντά τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό.