Τέλος εποχής για το Survivor 2024: Τι συμβαίνει στην αποχώρηση

0
3668
survivor 2024 spoiler asilia
Όλα τα νέα για το Survivor

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποχώρησης στο Survivor 2024. Το σημερινό επεισόδιο στο Survivor αναμένεται συγκλονιστικό και γεμάτο με εκπλήξεις.

Πριν την αποχώρηση όμως έχουμε αγώνα επάθλου.

Κόκκινοι και μπλε ξεκινούν από μηδενική βάση, μπαίνοντας στον στίβο για να διεκδικήσουν το νέο μεγάλο έπαθλο, αφού οι αγώνες ασυλίας έκλεισαν στο 2-2. Έτσι θα πρέπει να βάλουν όλη τους τη δύναμη στα run για να είναι γρήγοροι και κυρίως εύστοχοι.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν μέχρι τελικής πτώσης για το διπλό έπαθλο, με τους κόκκινους να τα καταφέρνουν καλύτερα στο σημάδι το βράδυ της Πέμπτης 9/5.

Και πάμε στην μεγάλη αποχώρηση.

Οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα χάσουν μια παίκτρια. Αυτή που δεν τα καταφέρνει κι αποχωρεί οριστικά από το Survivor 2024 είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μετά από διπλή μονομαχία θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια μετά από τον τραυματισμό της και την παραμονή της στο Survivor 2024 για 18 συνολικά εβδομάδες επιστρέφει στην Ελλάδα.

Άλλωστε της είχαν ξεκαθαρίσει πως όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να καλύψουν όποιους δεν μπορούν.