Νικητής Survivor All star: Το απόλυτο φαβορί!

0
15453
nikitis survivor all star
Ποιος ο νικητής του All Star Survivor

Η ώρα του τελικού του All Star Survivor έφτασε. Ο νικητής του Survivor 2023 θα πάρει απόψε 100.000 ευρώ.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε αν ο Σάκης Κατσούλης ή ο Νίκος Μπάρτζης μετά από 6 μήνες παραμονή στον Άγιο Δομίνικο κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα! Έρχεται Survivor All Star 2 το 2024

All star Survivor νικητής: Τι δείχνει ο αστρολογικός χάρτης για τους δύο φιναλίστΠοιος ο νικητής

Σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, η αστρολόγος Μαρί Γιόβα έδωσε μερικές πληροφορίες για τον αστρολογικό χάρτη των δύο παικτών.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι δίδυμος, γεννημένος στις 17 Ιουνίου του 1994. Ενώ ο Σάκης Κατσούλης είναι σκορπιός γεννηθείς στις 19 Νοεμβρίου 1990.

«Χρησιμοποιεί τον πολυμήχανο Οδυσσέα για να καταφέρει ότι θέλει», είπε η αστρολόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και πρόσθεσε πως με τον Σάκη Κατσούλη έχουν μία καρμική σχέση. Αυτό… δεν σημαίνει πως είναι καλή η σχέση. Όμως ήταν γραφτό να είναι εκεί.

Στη συνέχεια η αστρολόγος, αν και δεν θέλησε να κάνει μία ξεκάθαρη πρόβλεψη λέγοντας ποιος θα είναι ο νικητής, όμως, είπε πως ο 11ος οίκος στον αστρολογικό χάρτη που είναι τα social media, η επικοινωνία, ευνοούν τον Νίκο Μπάρτζη!

Υπάρχουν, ωστόσο, στοιχεία στον αστρολογικό χάρτη που ευνοούν και τον Σάκη Κατσούλη. Όμως προβάδισμα έχει ο Νίκος Μπάρτζης.

All star Survivor νικητής: Ποιος βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του 24ωρου

Στην ίδια εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος αανέφερε πως στην 24ωρη ψηφοφορία πρώτος το νήμα έκοψε ο Νίκος Μπάρτζης και τελευταία βγήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το φαβορί είναι ο…

Αν κρίνουμε με βάση το ρεύμα που υπάρχει στα social media θα δούμε πως αν και ο τελικός θα είναι θρίλερ, όμως, προβάδισμα έχει ο Νίκος Μπάρτζης.