Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor 2024 – Τα νέα

0
7678
survivor 2024
Πότε ξεκινά το Survivor 2024

Νέες αποκαλύψεις για το νέο Survivor 2024, το οποίο ξεκινά, όπως όλα δείχνουν στις αρχές του Ιανουαρίου.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι αλλαγές που πρόκειται να δούμε από τη νέα χρονιά, καθώς η Ατζούν Μίντια προσπαθεί να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι αλλαγές στο Survivor 2024

  1. Αναμένεται να αλλάξουν οι κανονισμοί για τις αποβολές. Πλέον θα αποβάλλεται κάποιος μόνο αν ασκήσει σωματική βία. Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή του reality ελπίζει να αποφύγει φαινόμενα όπως η αποβολή βασικών παικτών πέρυσι.
  2. Θα δώσουν βάρος στην επιλογή των «σωστών» Μαχητών, οι οποίοι θα σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος του παιχνιδιού.
  3. Εξετάζεται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και τΆρη Σοϊλέδη, τριών παικτών με πολλούς φίλους και οπαδούς στην Ελλάδα.
  4. Είσοδος στο παιχνίδι του Σάββα Πούμπουρα. Ο παρουσιαστής, ο οποίος φέτος είναι εκτός τηλεόρασης μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, θεάθηκε υποτίθεται στα γραφεία της Ατζούν Μίντια, με συνέπεια να ξετυλιχτεί μια ατέλειωτη φημολογία. Σύμφωνα με αυτή ο τέως Nomad συζητάει είτε για την συμμετοχή του στην ομάδα των Διάσημων, είτε για ρόλο συμπαρουσιαστή του Γιώργου Λιανού.

Μιλώντας σε κάμερα πρωινής εκπομπής, ο παρουσιαστής εξήγησε ότι τώρα «μπαίνουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ για να γίνει το casting να δούμε πως θα πορευτούμε. Νομίζω τις πρώτες ημέρες του Γενάρη, κάπου εκεί, ίσως να είμαστε έτοιμοι. Γιατί πάντα δημιουργούνται κάποια προβληματάκια, είναι κι ο καιρός ένα μεγάλο ερωτηματικό…».