Αποκαλύφθηκε η τύχη για το Survivor 2025: Θα το δούμε;

0
260
survivor spoiler
Όλα τα νέα για το Survivor

Ένα… σκασμό ριάλιτι ετοιμάζουν τα κανάλια από τον Σεπτέμβιο και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, με τους φανατικούς τους Survivor να αναμένουν τις εξελίξεις.

Ποια ριάλιτι βάζει σε τροχιά η Acun Media;

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά το Exatlon, μεταφέρει το κοινό πάλι στον Άγιο Δομίνικο για ένα πολύ διαφορετικό challenge. Έξι πίστες και με τον ανταγωνισμό στο κόκκινο, ζητούν τον αθλητή που θα καταφέρει να περάσει όλα τα εμπόδια. Ένα ζωντανό Temble Run ξεκινά τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας μέχρι το μεγάλο έπαθλο.

Το ριάλιρι Τempting fortune πάλι από τον ΣΚΑΪ συνδυάζει το αγωνιστικό κομμάτι και την εξερεύνηση. 12 παίκτες θα περάσουν από όλες τις δοκιμασίες της ζούγκλας για 18 ημέρες κι όποιος… αντέξει.

Η μαγειρική αποκτά νέο νόημα με το Cash Kitchen του ΣΚΑΪ. Η στρατηγική στις κατσαρόλες κι ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, βάζουν φωτιά στο νέο ριάλιτι και σε όσα θα παρουσιάσουν οι 12 παίκτες μπροστά στους κριτές.

Το The Voice ξεκουράστηκε την περασμένη σεζόν για να επιστρέψει το φθινόπωρο με νέα μουσικά ταλέντα και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.

Η αλήθεια για το Survivor 2025

Ναι… το Survivor θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας από τις αρχές του 2025, με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσιάση. Στην πιο διαβασμένη του version, με τις λεπτομέρειες να κρατούνται ακόμα κρυφές.

Παράλληλα, θα επιστρέψει το First Dates και η Φάρμα το 2025.

Τον Ιανουάριο κάνει πρεμιέρα και το MasterChef 2025 για μια νέα χρονιά γεμάτη μαγειρικές μονομαχίες και νέες εκπλήξεις από τους κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.