Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2Γ 2022: Εδώ τα αποτελέσματα – Πίνακες

0
12927
asep diagwnismos proslipseis
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Τα αποτελέσματα για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ 2022 βγήκαν σήμερα και αναρτήθηκαν στο site.

Υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει πολύ ντόρος για τον διαγωνισμό και τις απαντήσεις. Σήμερα, ο ΑΣΕΠ ανέβασε με πίνακες τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες.

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε επίσης πως το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα.

Ωστόσο, ενστάσεις για τη βαθμολογία ή επανεξέταση ή επαναβαθμολόγηση γραπτών δεν γίνεται.

Τα αποτελέσματα εδώ για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδαα του ΑΣΕΠ. Εκεί υπάρχουν πίνακες με τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες.

Οι υποψήφιοι μπαίνουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αποτελέσματα → Γραπτά-Βαθμολογίες.

  • Δείτε τους πίνακες με τους επιτυχόντες κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
  • Δείτε τους πίνακες με τους αποτυχόντες κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εξαιτίας του όγκου των συνδεδεμένων χρηστών υπαρχει περίπτωση να μην μπορείτε να μπείτε στο site. Θα πρέπει να προσπαθήσετε ξανά αργότερα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, «οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης (55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία), εμφανίζονται ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα στους Πίνακες Βαθμολογίας, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην αίτησή τους στοιχεία».

Παράλληλα, «οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους».

ΑΣΕΠ – Αιτήσεις για το β’ στάδιο

Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΣΕΠ αναφέρει:

«Προκειμένου οι επιτυχόντες του Α΄ΣΤΑΔΙΟΥ, να μπορούν να υποβάλουν αίτηση στις προκηρύξεις του Β΄ΣΤΑΔΙΟΥ, πρέπει να έχουν δηλώσει ορθά, σύμφωνα με την Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022, τα τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών ή/και πρόσθετα προσόντα) ανά κωδικό θέσης. Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση το ΑΣΕΠ δεν έχει προβεί στη συσχέτιση των κωδικών θέσεων με τα δηλωθέντα προσόντα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη προκήρυξη θα αφορά μόνιμες προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Στις προκηρύξεις αυτές θα μπορούν να κάνουν αίτηση αποκλειστικά και μόνο όσοι βρίσκονται στους πίνακες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Διοριστέοι θα κρίνονται όσοι προηγούνται σε βαθμολογία ανά κλάδο και ειδικότητα στους πίνακες του ΑΣΕΠ.

Οι προκηρύξεις θα ζητούν επίσης από τους υποψηφίους και κάποια πρόσθετα και τυπικά προσόντα, που θα είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή των υποψηφίων. Πώς θα γίνεται η αίτηση Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα πρέπει να κάνουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Σε δεύτερη φάση θα καλούνται να υποβάλλουν και τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεστεί κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση. Να σημειωθεί τέλος, ότι, επιτυχόντες στον γραπτό διαγωνισμό θεωρούνται μόνο όσοι έχουν πιάσει τη βάση και στα δύο μαθήματα που εξετάστηκαν.

Η βάση έχει οριστεί στις 55 μονάδες για κάθε μάθημα. Η συνολικά βαθμολογία των υποψηφίων προκύπτει από το άθροισμα της σταθμισμένης βαθμολογίας που έχει συγκεντρώσει κάθε υποψήφιος και στα δύο μαθήματα.