Σάκης Αρναούτογλου: Θα χιονίσει ξανά στην Αττική τις επόμενες ώρες

0
675
xionia pou xionizei twra attiki
Πού χιονίζει τώρα

Νέα πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος δίνει το καιρικό στίγμα των ημερών, τονίζοντας πως η Αττική δεν τελείωσε με τα χιόνια.

Εκτός από την Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου χιόνια θα δουν τα ξημερώματα της Τετάρτης η Λήμνος, η Λέσβος και η Σαμοθράκη, ακόμη και στα 100 με 200 μέτρα.

 Χιόνια αναμένονται στα δυτικά των Τρικάλων, της Καρδίτσας και έως τα βόρεια της Αττικής.

Αναφορικά με την Αττική τα ξημερώματα και από τα 600 μέτρα και πάνω θα έχουμε χιόνια στα βόρεια και μέσα στην ημέρα ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε χιονοπτώσεις στην Χαλκιδική αλλά στη συνέχεια θα έχουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού την Πέμπτη, χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς καθώς θα έχουμε έντονο το φαινόμενο της πάχνης στη βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Επίσης θα έχουμε συννεφιές στα δυτικά και λίγα φαινόμενα στην Ήπειρο με τοπικές χιονοπτώσεις.

Την Παρασκευή, και από τα δυτικά και τα νότια θα έχουμε μια ζώνη με βροχές που ενδεχομένως θα φτάσουν μέχρι την Αττική. Ίσως επίσης θα έχουμε και μικρής διάρκειας φαινόμενα στα ορεινά της Χαλκιδικής.

Το Σάββατο και στην Κρήτη θα έχουμε νέες συννεφιές με βροχές και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο με δόντια.

Από την Κυριακή βελτιώνεται ο καιρός θα έρθει ένα διάστημα από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 19 του μήνα που η Άνοιξη θα μας χτυπήσει ξανά την πόρτα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου: