Βόμβα από τον Mr. Survivor Ατζούν: Αγοράζει ελληνική ομάδα

0
798
survivor 2023 atzoun ilitzali

Ο ταλαντούχος κύριος Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, σκέφτεται να αγοράσει μία ελληνική ομάδα.

Πολύ κοντά να εμπλακεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς είναι μία ανάσα να κλείσει συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ομάδας από τη Super League.

Πρόκειται για την ΠΑΕ Βόλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ μετά από συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του συλλόγου.

Όπως τονίζεται, υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του Mr. Survivor πως το deal θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Οι συνεργάτες του Ατζούν ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του 54χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε συνδέσει πρόσφατα με δηλώσεις του αυτή την κίνηση με την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Χαλ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης και επιχειρεί να επιστρέψει μετά από μια επταετία στην Premier League.

Σκοπός της τουρκικής πλευράς είναι ο Βόλος να αποτελέσει «δορυφόρο» για την ομάδα της Championship τοποθετώντας στον σύλλογο της Μαγνησίας ταλέντα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν χωρούν στο ρόστερ της Χαλ προκειμένου να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν μελλοντικά από τις «Τίγρεις».

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να σφραγιστεί το deal είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την μεταβίβαση των μετοχών.