Ξεκινούν μεγάλες εκπτώσεις στα ZARA – Ημερομηνία

0
5325
zara εκπτωσεις
Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις στα Zara

Ετοιμάστε σιγά σιγά το καλάθι σας, γιατί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων τα ZARA θα ξεκινήσουν τις εκπτώσεις στο πλαίσιο των χειμερινών προσφορών.

Μετά τη Black Friday και τις τεράστιες προσφορές που έκανε η αλυσίδα Zara, ετοιμάζεται για τις χειμερινές εκπτώσεις το 2024, οι οποίες δεν είναι τόσο μακριά όσο φαντάζεστε.

Μετά την Πρωτοχρονιά τα Zara θα αρχίσουν τις διαδικασίες για την εφαρμογή νέων μεγάλων εκπτώσεων.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Για το 2024 οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν αμέσως μετά την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα.

Τελειώνουν στις 29 Φεβρουαρίου.

Πότε βάζουν εκπτώσεις τα ZARA

Τα Zara έκαναν την ανατροπή και ανακοίνωσαν πως οι εκπτώσεις ξεκινούν στην εφαρμογή στις 8 το βράδυ στις 2 Ιανουαρίου και στις 3 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα. Το ίδιο ισχύει για όλο τον όμιλο Inditex.

Η Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά τον Ιανουάριο

Κατά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά. Για φέτος τα μαγαζιά θα είναι ανοχιτά την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Πότε πέφτουν οι αργίες του 2024

Ό,τι δεν ήταν το 2023, θα είναι το 2024 όσον αφορά στις αργίες. Η νέα χρονιά που είναι δίσεκτη, θα είναι αρκετά γενναιόδωρη και ενδείκνυται για μικρές αποδράσεις.

Οι περισσότερες αργίες πέφτουν Δευτέρα, ενώ έχουμε συνολικά 4 τριήμερα. Όχι και άσχημα.

Όλες οι αργίες του 2024:

Ιανουάριος

 • Πρωτοχρονιά: Δευτέρα 1 Ιανουαρίου
 • Θεοφάνια: Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Μάρτιος

 • Καθαρά Δευτέρα,18 Μαρτίου
 • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου: Δευτέρα 25 Μαρτίου

Μάιος

 • Εργατική Πρωτομαγιά, Τετάρτη 1 Μαΐου
 • Κυριακή Πάσχα 5 Μαΐου
 • Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου

Ιούνιος

 • Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
  (δεν αποτελεί επίσημη αργία για όλους τους εργαζόμενους)

Αύγουστος

 • Κοίμηση της Θεοτόκου, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Οκτώβριος

 • Επέτειος του «Όχι», Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Δεκέμβριος

 • Χριστούγεννα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2024
 • Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2024,

Το σκάνδαλο με τα Zara

H εταιρεία Zara «κατέβασε» προ ημερών διαφημιστική καμπάνια που απεικόνιζε κούκλες τυλιγμένες σε λευκό σεντόνι μετά της εκκλήσεις ακτιβιστών υπέρ της Παλαιστίνης για μποϊκοτάζ.

Οι επίμαχες εικόνες φιλοξενούνταν στην πρώτη σελίδα του site και της εφαρμογής της εταιρείας Zara αλλά μετά τις αντιδράσεις κατέβηκαν καθώς φέρεται να παρέπεμπαν σε εικόνες όπως είναι οι νεκροί στη Γάζα, τυλιγμένοι με σάβανα.

Λίγες ημέρες μετά το σάλο η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωσή για την επίμαχη καμπάνια, γράφοντας πως «αφού ακούσαμε τα παράπονα για την καμπάνια του Atelier Zara The Jacket, θα θέλαμε να μοιραστούμε τα ακόλουθα με τους πελάτες μας: η καμπάνια, η ιδέα της οποίας ήταν από τον Ιούλιο και η φωτογράφηση έγινε τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζει μια σειρά από εικόνες με ημιτελή γλυπτά σε ένα στούντιο και έγινε με μοναδικό σκοπό να προβληθούν οι δημιουργίες μέσα σε ένα καλλιτεχνικό πλαίσιο.

»Δυστυχώς κάποιοι πελάτες αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από τις φωτογραφίες, οι οποίες πλέον έχουν αφαιρεθεί, και είδαν σε αυτές κάτι το οποίο απείχε μακράν από τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

»Τα Zara μετανιώνουν για την παρεξήγηση αυτή και επιβεβαιώνουν τον βαθύτερο σεβασμό τους για τον καθένα».