Black Friday 2024 στα Zara: Τρομερές προσφορές

0
60
black friday zara προφορες
Μεγάλες προσφορές για την Black Friday στα zara

Σε λίγες ημέρες η Black Friday 2024 έρχεται και φέρνει προσφορές στα ZARA. Μεγάλες εκπτώσεις θα βρούμε και στα υπόλοιπα καταστήματα της Inditex, Pull and Bear, Bershka κτλ, όπως και σε Mango και H&M.

Όμως όλοι μας κακά τα ψέματα ανυπομονούμε για τις προσφορές που θα βγάλουν τα Zara, μιας και όπως κάθε Black Friday προχωρά σε απίστευτες μειώσεις των τιμών έως και 40%. Μάλιστα, δεν βγάζει κομμάτια παλιών συλλογών, αλλά των τρέχοντων, και μάλιστα σε κομμάτια που θα φορεθούν ολόκληρο τον χειμώνα και την Άνοιξη.

Πέρυσι, είχε βγάλει -40% σε παλτό, μπουφάν, σακάκια, αλλά και μπότες, τελευταία τάση της μόδας. Κάτι ανάλογο θα πράξει και φέτος.

Μόνο για μία μέρα οι εκπτώσεις στα Zara

Η Μαύρη Παρασκευή στα Zara διαρκεί μόλις ένα 24ωρο, δεν συνεχίζεται δηλαδή και Σάββατο.

Όμως οι προσφορές συνήθως ξεκινούν περίπου στις 9 με 10 το βράδυ της Πέμπτης, στο site, και την επόμενη ημέρα στα καταστήματα.

Πάμε για μεγάλες προσφορές λοιπόν την Black Friday.

Ταυτόχρονα προσφορές γύρω στο 20% θα κάνει και ο σουδικός όμιλος H&M, ενώ και τα Mango βγάζουν σε προσφορά αρκετά κομμάτια.

Στις τεράστιες προσφορές 30% με 40% συμμετέχουν και τα Oysho.

Τα καταστήματα ηλεκτρικών και όχι μόνο ειδών προχωρούν σε τεράστιες προσφορές με πολλά από τα προϊόντα σχεδόν 300 με 400 ευρώ κάτω.

Θα βρείτε σίγουρα τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία κτλ σε πολύ καλές τιμές.

Πότε είναι η Black Friday 2024 – Ξεκινούν προσφορές

H Mαύρη Παρασκευή που έχει «καταγωγή» τις ΗΠΑ πέφτει πάντα Νοέμβριο και συγκεκριμένα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Για το 2025 η Black Friday πέφτει στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου.

Ωστόσο είναι σίγουρο πως τα μαγαζιά θα ξεκινήσουν τις προσφορές νωρίτερα. Ενώ τα καταστήματα όπως το Zara, Bershka κτλ θα έχουν βγάλει τη λίστα με τις προσφορές τους.

Ωστόσο θα υπάρξουν και μαγαζιά που θα κάνουν μόνο στις 29 Νοεμβρίου προσφορές, οπότε προσοχή!