Survivor spoiler 18/9: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

0
88
survivor
Όλα τα νέα για το Survivor

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor τελείωσε με μία απίστευτη ανατροπή. Το πρώτο spoiler για τις εξελίξεις είναι διφορούμενο πάντως.

Συγκεκριμένα αποτελεί μια σοβαρή εκτίμηση για το αποτέλεσμα των δύο αγώνων με βάση την παρουσία των πράσινων και των κόκκινων στο στίβο και στις παραλίες τους.

Τα προβλήματα της συμβίωσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την πρώτη στιγμή και στις δύο φυλές. Μόνο που τώρα έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι Τίγρεις έχουν στοχοποιήσει τη Γεωργία Γεωργοπούλου, ενώ στους Αετούς ο Ορφέας Γενκιανίδης με τον Γιάννη Ρηγάκη έχουν μια έντονη διένεξη για τη συμπεριφορά του δεύτερου μέσα στην ομάδα και τις χειρονομίες που κάνει στους συμπαίκτες του.

Αυτό το κλίμα μεταφέρθηκε στους χθεσινούς αγώνες από τους κίτρινους, αλλά στο νέο επεισόδιο οι πράσινοι είναι αυτοί που βάζουν το πρόβλημα στον στίβο.

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει;

Στις δύο νέες αναμετρήσεις το αποτέλεσμα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Στην περίπτωση που η κίτρινη ομάδα κερδίσει τον πρώτο αγώνα, οι πράσινοι θα απαντήσουν με νίκη στον δεύτερο. Έτσι κι αλλιώς έχουν δείξει πως οι δυνάμεις τους στα αγωνίσματα είναι ίδιες. Αλλά αν οι πράσινοι κερδίσουν τον πρώτο αγώνα, τότε δύσκολα θα χάσουν στον δεύτερο και θα κάνουν το 2-0. Κι αυτό γιατί η γκρίνια των κίτρινων αναμένεται να φέρει κακό αποτέλεσμα.

Παράλληλα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους «Άλλους» να δυσκολεύονται στη διαβίωσή τους στο νησί της εξορίας. Αποδεικνύοντας πως ακόμη και χωρίς αγώνες η ανθρωποφαγία σε αυτές τις συνθήκες δεν αργεί να φανεί. Η αναμονή τους κουράζει και δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα μπουν στις ομάδες του Survivor.