Survivor 2024: Δαλάκα σε Ασημίνα – «Φύγε από το παιχνίδι»

0
852
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024

Αν και το τρέιλερ του Survivor της Δευτέρας έδειχνε μία Ασημίνα στα όρια της, έτοιμη να τα παρατήσει και να φύγει εξαιτίας του τραυματισμού της, ωστόσο δεν το έκανε και αποφάσισε να παραμείνει. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Οι συμπαίκτες της έδειχναν συγκινημένοι από τον πόνο και την προσπάθεια που κάνει να σταθεί στα πόδια της, εκτός… από μία. Μέχει και ο Τζέιμς «λύγισε» και είπε πως στεναχωριέται.

Το συμβούλιο της Δευτέρας 8/4 ξεκίνησε από το θέμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και το γεγονός πως έχει ξεκινήσει τα run δίχως τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Πριν το χέρι της επανέλθει πλήρως, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε αγώνες, αλλά όχι σε όλα τα ματσαρίσματα. Το αποτέλεσμα είναι να πονά διαρκώς, να μην μπορεί να φέρει πόντους, αλλά και να πέσει πολύ ψυχολογικά.

Ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν θα μπορούσε να συνεχίσει στο Survivor 2024, με την ίδια να μην έχει μια σαφή απάντηση. Θεωρεί πως δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει, έχοντας όλους τους παίκτες στο πλευρό της να την εμψυχώνουν. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν όμως η πιο ξεκάθαρη, λέγοντας πως της έχει προτείνει να αποχωρήσει για να μπορέσει να αποκατασταθεί το σπάσιμο σωστά. Η ζωή στην καλύβα και η διατροφή δεν τη βοηθά καθόλου, όπως είπε.